Niekfotografie op Facebook

Hieronder vind je de meest recente berichten van mijn Facebook pagina. Klik op een bericht om deze eventueel volledig op Facebook te bekijken. Mijn Facebook pagina vind je hier: https://www.facebook.com/niekfotografie Liken mag ;)

(Als je hieronder geen berichten / foto’s ziet dan heeft dat waarschijnlijk te maken met de privacy instellingen van je browser. Ga dan naar https://www.facebook.com/niekfotografie om mijn Facebook pagina te bekijken)

Niekfotografie
Niekfotografie09/08/2020 @ 16:00
Afgelopen vrijdag weer thuis gekomen na 2 heerlijke weken op Ameland... meer foto's zien? Kijk dan hier: https://wp.me/pCzVx-1ds
Niekfotografie
Niekfotografie10/05/2020 @ 11:23
Ameland
Moederdag 2020... lekker uitwaaien op het strand, een paar heerlijke dagen hier gehad :-)
Niekfotografie
Niekfotografie25/04/2020 @ 10:38
Ik heb een baaldag en deze voelt dubbel. We leven in een rare tijd, onwerkelijk en onzeker. Een tijd waarin sommigen hun (zieke) dierbaren niet eens mogen aanraken, waarin mensen 'eenzaam' sterven, een tijd waarin gesproken wordt over het 'nieuwe normaal'. Een economische recessie. Een crisis.

Vandaag zou de dag zijn waarop we onderweg zouden zijn naar het vliegveld, onderweg voor onze reis naar de Seychellen. Een tropisch paradijs... ik baal dat we niet kunnen gaan, maar baal ook dat ik daar over baal. Er zijn ergere dingen, dat weet ik echt, maar ik baal.

Ik weet nog goed wat ik dacht toen ik vroeg aan Mo om deze foto te maken, op één van de laatste dagen op voor ons het mooiste eiland van de Seychellen: La Digue. 'Wauw, hier zit ik dan. Nooit gedacht, bijna niet gedurfd om hierover te dromen, maar hier zit ik dan. Samen met onze dochter op voor mij één van de mooiste plekken die ik ooit gezien heb. Wat een genot, wat een geluk."

Vandaag zouden we opnieuw gaan, maar ook nu ben ik samen met mijn vrouw en dochter. Wat een genot en wat een geluk.Toch baal ik, een 'beetje', mag ik?

#staysafe #stayathome #stayhealthy
Niekfotografie
Niekfotografie24/04/2020 @ 14:43
Boswandeling Gieten
Niekfotografie
Niekfotografie08/03/2020 @ 11:59
Columbus Magazine (het leukste reisblad van NL) heeft een special gemaakt over reizen met kinderen... en hoe geweldig is het dat een foto van onze dochter gemaakt door mij in Maleisië op de eerste 2 pagina's van het blad staat! Leela en papa helemaal blij!

Ook had ik op de site van Columbus Magazine een blog geschreven over reizen met kinderen en deze is daar 'blog van de week' geweest :-). De blog staat nu ook op mijn eigen site. Lezen? Kijk dan hier: https://www.niekfotografie.nl/mijn-reis-als-dromer-als-globetrotter-en-als-papa/
Niekfotografie
Niekfotografie01/09/2019 @ 17:04
Gisteren was de mooie bruiloft van Mirjam en Jan... meer foto's zien? Klik dan op de link: https://wp.me/pCzVx-1bA
scroll naar boven