Monique 38 weken zwanger buik fotografie Veendam

Op zoek naar mooie zwangerschapsfoto’s?

De fotoshoot vindt plaats op een samen te bepalen buitenlocatie of bij ons thuis in onze huiskamer studio. Vooraf bespreken we je wensen en kleding keuze. Tijdens de fotosessie maak ik een hele serie foto’s. Als fotograaf neem ik veel tijd om mooie zwangerschapsfoto’s te maken en om samen tot een goed resultaat te komen. Voor de binnen foto’s maak ik gebruik van een witte en/of zwarte achtergrond.

De mooiste periode voor buik foto’s is per persoon verschillend, maar is ongeveer rond week 34 van jouw zwangerschap: je buik is dan mooi rond. Wil je al eerder foto’s? Dat kan natuurlijk ook.

Heb jij zelf ideeën voor de foto’s? Laat mij dit dan weten.

Na de fotoshoot ben ik een tijdje bezig om de juiste foto’s te selecteren, een mooie uitsnede maken en doe ik de eventuele nabewerking (omzetten naar bijv. zwart/wit, kleine vlekjes wegwerken e.d.). Een ruime selectie van de foto’s ontvang je in hoge resolutie via een download link. Omdat je de foto’s van mij per download ontvangt is het niet nodig om via mij prints te bestellen, je kan zelf beslissen waar je dit zou willen doen.

Na een zwangerschaps fotosessie plaats ik soms een bericht op mijn site en\of Facebook met een paar foto’s. Wil je dit liever niet geef dit dan van te voren aan.

Als je een foto van mij wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een geboortekaart vermeldt dan:
Fotografie: www.niekfotografie.nl

Bekijk hieronder een aantal voorbeeld foto’s en/of bekijk mijn Fotogalerij.

Zwangerschap fotografie Veendam Groningen op locatie

Zwangerschap buik fotografie buiten in veendam Groningen

Bedankt voor de fijne en ongedwongen shoot. Jullie hebben me erg op mijn gemak gesteld.

foto buik zwangerschap zwart wit veendam groningen

Een fotosessie is mogelijk vanaf € 95,-*

Deze prijs is inclusief:
– foto’s maken met professionele apparatuur
– er wordt uitgebreid de tijd genomen voor mooie foto’s (een sessie duurt meestal tussen de 1 en 2 uren)
– nabewerking van de foto’s** (o.a. contrast / kleuren corrigeren, eventueel omzetten naar bijv. zwart/wit)
– gecorrigeerde (nabewerkte) foto’s in hoge resolutie via een tijdelijke download link zodat je deze zelf kunt opslaan en afdrukken. Dus geen extra kosten voor afdrukken of nabestellingen.

Als jullie mij als fotograaf kiezen dan zou ik graag enkele foto’s uit de reportage tonen op mijn website, Facebook en/of Instagram. Meestal doe ik dat binnen een paar weken na de shoot, handig om te delen met bijvoorbeeld familie en vrienden. En op deze manier kan iedereen die mijn site bezoekt zien wat voor soort foto’s ik maak. Als jullie dat liever niet willen geef dit dan van te voren aan.

* € 95,- is de vergoeding voor een ‘buiten’ shoot, op een samen te bepalen buiten locatie. Exclusief een eventuele reiskostenvergoeding. Voor een studio shoot met een witte en/of zwarte achtergrond vraag ik een vergoeding van € 115,-. Een combinatie van binnen en buiten is ook mogelijk, daar vraag ik dan een vergoeding van € 175,- voor.

** de nabewerking van de foto’s bestaat hoofdzakelijk uit het aanpassen / corrigeren van contrast, kleuren en bijvoorbeeld een andere uitsnede maken. Ik pas geen lichamelijke eigenschappen aan.