Originele fotografie: fotograferen met plezier en creativiteit.

Familie van der Vorm

Als je zegt Ja, ik wil
Als je een nieuw leven voelt groeien …
Als je de mooie momenten van je leven viert …

Wat er over blijft zijn de vastgelegde herinneringen.

Foto’s zijn meer dan plaatjes… het zijn herinneringen.
Sommige foto’s zijn zelfs krachtiger dan woorden.

Hoi,

Oké, wat schrijf ik hier op? Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik niet zo graag over mezelf praat, het voelt dus een beetje vreemd om daar een hele pagina mee te vullen :-). Ik zal proberen een beeld te schetsen van wie ik ben, wat er zoal door mijn hoofd spookt en natuurlijk ook de foto’s die ik maak. Mijn naam is Nico van der Vorm (zie de foto’s bovenaan deze pagina) en ik woon in Veendam samen met de voor mij twee meest geweldige vrouwen die er bestaan: mijn vrouw Monique en onze dochter Leela. Een vrolijke en enthousiaste labrador (Morris) en 2 konijnen (Ollie & Donder) maken onze familie compleet.  Naast fotografie ben ik ontzettend verslaafd aan chocola en koekjes……. koekjes met chocola, zoals bijvoorbeeld chocolate chip cookies, zijn dus helemaal geweldig! ;). Reizen en Fotografie zijn twee van mijn favoriete bezigheden en daarom probeer ik deze ook zo vaak mogelijk te combineren.

Op deze website en op mijn Facebook vind je naast de foto’s die ik voor klanten hebt gemaakt ook privé foto’s. Ik heb voor deze combinatie gekozen zodat bezoekers van mijn site ook een beeld kunnen krijgen van de persoon achter de camera.

Niek Fotografie is misschien het beste te omschrijven als spontaan, los & ongedwongen: fotograferen met plezier en creativiteit. Mijn kijk op fotografie is waarschijnlijk vergelijkbaar met de manier waarop we vaak naar andere landen reizen: met alleen een vliegticket en geen volledig uitgestippelde route. Mijn reis in de wereld van fotografie heeft echter wel een duidelijk doel…… uitdrukken wat ik zie en hoe ik het zie.

Nog meer over mij (ons) weten? Bekijk dan eventueel ook mijn berichten met ‘categorie persoonlijk’ voor persoonlijke berichten over bijvoorbeeld onze vakanties, privé leven en andere dingen die ik graag met jullie wil delen. Ook in dit bericht vertel ik iets meer over mijzelf: Mijn reis als dromer, als globetrotter en als papa.

Vragen? Ideeën? Op zoek naar een bruiloft fotograaf? Een mooie foto van je zwangere buik? Een portret sessie? Stuur me gerust een e-mail.
Een originele foto aan de wand? Misschien wel een mooie foto op canvas? Een aantal van mijn foto’s zijn te koop via http://niekfotografie.werkaandemuur.nl/. Zie ook deze pagina op mijn website: Kopen?

Kijk lekker rond op Niek Fotografie en geniet hopelijk van de vele mooie momenten!

Groeten,
Nico van der Vorm
Veendam (Groningen)


Bezoek (en like ;-)) ook mijn Facebook pagina voor recente foto’s: https://www.facebook.com/niekfotografie

(Als je hierboven geen Facebook berichten / foto’s ziet dan heeft dat waarschijnlijk te maken met de privacy instellingen van je browser. Ga dan naar https://www.facebook.com/niekfotografie om mijn Facebook pagina te bekijken)