Trouwfotografie Veendam bruid detail

Op zoek naar spontane en originele trouwfoto’s?

Het plannen van jullie trouwdag  is een reusachtige taak. Het is allemaal erg spannend en leuk, maar aan de andere kant is het soms erg stressvol en het is lastig om keuzes te maken. Het vinden van de juiste fotograaf is vaak ook erg lastig.

Voor welke professionele fotograaf je ook kiest, ze kunnen vast mooie foto’s maken van de jurk, de ceremonie, de ringen en de kus. Daar hoeven jullie je dus niet druk over te maken ;).

Het gaat juist om de persoonlijke aanpak en het fotograferen van de spontane momenten die gebeuren tussen alle officiële zaken door.

Naast een aantal in scene gezette trouwfoto’s probeer ik het verschil te maken door een mooi fotografisch verslag van jullie trouwdag te maken met veel aandacht voor details, humor, emoties en speciale momenten. Op jullie trouwdag zijn jullie zelf de regisseur, ik fotografeer de echte momenten met zo min mogelijk geposeerde beelden. Het is jullie bruiloft en ik probeer als trouwfotograaf ‘onzichtbaar’ te zijn om originele en pure trouwfoto’s te maken. Onopgemerkt worden vaak de mooiste foto’s gemaakt. Het is erg leuk om al foto’s te maken vanaf het begin van jullie trouwdag, bijvoorbeeld tijdens het aankleden en het opmaken van de bruid. Ook deze voorbereidingen horen bij zo’n mooie dag.

Om het soort foto’s te kunnen maken die je op mijn site en Facebook ziet, heb ik creatieve vrijheid nodig. Als jullie met een lange lijst van ‘verplichte’ foto’s werken dan kan ik niet het resultaat leveren waarvoor je mij hebt uitgekozen. Geef mij een beetje creatieve ruimte en geniet van jullie dag… op deze manier worden de mooiste foto’s gemaakt en zal ik mijn uiterste best doen om een mooi journalistiek verslag van jullie dag te maken zoals deze daadwerkelijk was :).

Om mijn fotografie stijl te omschrijven zou ik woorden gebruiken als ‘journalistiek‘, ‘details‘, ‘emotie‘, ‘echte momenten‘, ‘origineel ‘, ‘spontaan‘ en ‘vleugje klassiek‘. Maar het allerbelangrijkste is plezier, geniet van de trouwdag en wees gelukkig. Jullie trouwdag en fotografie ervaring moet vooral plezierig zijn voor jullie en jullie gasten.

Als jullie voor mij als fotograaf kiezen, dan kiezen jullie voor iemand die:
– eerst luistert naar jullie voorkeuren en persoonlijke verhalen;
– graag met jullie overlegt en meedenkt over het zo goed en mooi mogelijk vastleggen van jullie trouwdag;
– zichzelf niet al te serieus neemt, maar zijn fotografie wel degelijk serieus neemt.

Bekijk mijn Fotogalerij voor een aantal voorbeelden van trouwfoto’s en bekijk ook de rest van mijn site om een indruk te krijgen van mijn fotografie stijl. Of bekijk de berichten geplaatst in de categorie Bruiloft. Interesse? Neem contact op met mij.

Originele Trouwreportage Fotograaf Veendam Groningen

Laura & Dennis

Hoi, We hebben de foto’s binnen!! En we zijn er heel erg blij mee. Wat fijn dat je door deze mooie foto’s, DE dag weer even samen kunt beleven, heerlijk! We willen jullie super bedanken voor de mooie foto’s en de ontspannen sfeer die jullie ons gegeven hebben op de dag.

charlotte trouwreportage

Charlotte & Lamar

Lieve Nico & Monique, Hartelijk dank! Natuurlijk hebben we de foto’s gelijk bekeken en wat zijn de foto’s prachtig geworden! Weer huilend van geluk op de bank… Nogmaals heel erg bedankt voor alles 💕

Groetjes, Lamar & Charlotte.

Ton & Froukje

Hey Nico,
Jeetje, ik ben helemaal ontroerd door je mooie foto’s! Met ons gaat alles goed, we genieten nog steeds na van onze mooie trouwdag! Wij hebben geen facebook (oudbollig he?) maar zo gauw dat veranderd zullen wij jou liken. Maar we liken je already hahaha.

Trouwreportage Fotografie de Amshoff Kiel Windeweer

Daniëlle & Gerben

Vanuit Rome hebben we net naar de prachtige foto’s gekeken. Wat een mooie foto’s! Heel heel mooi. Vooral die laatste waar Gerben mij kust daarvan kregen we beide tranen. Supermooi.

Portret Danielle en Rob Trouwfotografie Groningen

Daniëlle & Rob

Hey Nico,

Fantastische foto’s!!!! We zijn er super blij mee en hebben net even heerlijk nagenoten :) Ontzettend bedankt voor alles en mochten we weer een fotomoment hebben hoor je absoluut van ons! Ik ga ze nu eerst nog een keer bekijken en daarna nog een keer en nog een keer ;)

Groetjes Danielle en Rob

Een trouw reportage is mogelijk vanaf € 450,- 

Deze prijs is inclusief:

  • Foto’s tijdens de ceremonie en het maken van portretten.
  • 4 uren fotografie (aaneengesloten), meer uren tegen een meerprijs is mogelijk.
  • Nabewerking* van de foto’s (bijv. contrast / kleuren corrigeren, eventueel een aantal foto’s omzetten naar bijv. zwart/wit).
  • De tijd die nodig is voor de nabewerking.
  • Een hele uitgebreide selectie van de foto’s via een tijdelijke download link zodat jullie deze zelf kunnen (laten) afdrukken. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de foto’s op een USB stick te ontvangen.

 

Als jullie voor mij als fotograaf kiezen dan zou ik graag enkele foto’s (preview) uit de reportage tonen op mijn Facebook, website en/of Instagram. Over het algemeen doe ik dat binnen 3 weken na de reportage, handig om te delen met jullie gasten. En op deze manier kan iedereen die mijn site bezoekt zien wat voor soort foto’s ik maak. Als jullie dat liever niet willen geef dit dan van te voren aan.

* de nabewerking van de foto’s bestaat hoofdzakelijk uit het aanpassen / corrigeren van contrast, kleuren en bijvoorbeeld een andere uitsnede maken. Ik pas geen lichamelijke eigenschappen aan.