origineel familie portret met jongen in zeegse

Leuke originele en spontane foto’s?

Op zoek naar een fotograaf voor een mooi ongedwongen familie portret? Misschien leuke foto’s van je kinderen laten maken? Of een fotoshoot samen met vrienden? Een ontspannen fotoshoot met leuke spontane foto’s zoals jullie echt zijn? Of een loveshoot? Ook dat is allemaal mogelijk :).

Iedereen kent het wel, even naar de fotograaf voor een familie portret. In de fotostudio. Mooie kleren aan en verplicht poseren. Bij mij gaat het echter net even anders. Dit soort fotosessies doe ik namelijk altijd op een samen te bepalen buiten locatie. Ik denk namelijk dat een fotosessie op een buiten locatie veel relaxter is dan in studio omgeving. Tja, je hebt kans dat je kleren een beetje vies worden, maar de ontspannen sfeer zul je zeker terug zien in de foto’s… niet dat ‘geposeerde’ in een studio, maar gewoon foto’s zoals jullie zijn. Met een echte lach…. of geen lach, ook dat is prima :).

We gaan samen op pad naar bijvoorbeeld het bos, een strandje of waar je maar heen wilt en dan wordt er uitgebreid de tijd genomen om leuke foto’s te maken. Laat mij weten wat je leuk vind en waar je interesses liggen, om zo de fotoshoot echt persoonlijk en eigen te maken. Voor een fotoshoot als deze moet je qua tijd al snel rekening houden met minimaal 1 uur, soms zelfs langer. Het precieze aantal foto’s dat je ontvangt is van te voren lastig in te schatten, hangt gewoon erg af van hoe de sessie loopt. Over het algemeen ligt het aantal tussen de 50 en 100 foto’s.

 Een fotoshoot is mogelijk vanaf € 95,-

  • 1-5 personen (Grotere groep? Neem dan contact met me op.)
  • +/- 60 minuten
  • tussen de 50 en 100 hoge resolutie foto’s
  • incl. nabewerking*

Na de fotoshoot ben ik een tijdje bezig om een uitgebreide selectie van de foto’s te maken en om deze na te bewerken. Als ik klaar ben met de nabewerking stuur ik jullie een e-mail met daarin een tijdelijke download link. Via deze link zijn alle hoge resolutie foto’s te downloaden en beslissen jullie zelf wat jullie er mee doen. Geen extra afdrukkosten via mij dus.

Zin in een leuke en ontspannen fotoshoot? Neem dan contact met me op.

Rutger & Marijke

Wij hebben nu 3x Niek Fotografie als fotograaf gehad (1* trouwerij, 2* families shoot). Elke keer weer blij verrast over de prachtige foto’s die hij maakt. Daarnaast is hij (samen met zijn vrouw) ook goed gezelschap. Maakt snel en makkelijk contact met jong en oud. Een echte aanrader👌

Familie fotografie Olthof Zeegse spontaan
Familie fotografie Olthof Zeegse spontaan
Familie fotografie Olthof Zeegse spontaan
Familie fotografie Olthof Zeegse spontaan

Mooi spontaan vader en zoon portret gouden uurtje

Origineel en spontaan portret van vader en zoon

spontaan portret van moeder en zoon

origineel familieportret op een buitenlocatie in veendam

origineel familie portret met jongen in zeegse

spontaan familie portret met jongen in zeegse

Familie fotografie Olthof Zeegse spontaan portret jongen

spontaan origineel familie portret in zeegse

samen met moeder zussen portret in wildervank

portret foto zussen samen in wildervank

kleinkinderen samen met oma origineel familie portret zeegse

leuk spontaan portret van een jongentje in veendam

leuk spontaan portret jongen

Als jullie mij als fotograaf kiezen dan zou ik graag enkele foto’s uit de reportage tonen op mijn website, Facebook en/of Instagram. Meestal doe ik dat binnen een paar weken na de shoot, handig om te delen met familie en vrienden. En op deze manier kan iedereen die mijn site bezoekt zien wat voor soort foto’s ik maak. Als jullie dat liever niet willen geef dit dan van te voren aan.

* de nabewerking van de foto’s bestaat hoofdzakelijk uit het aanpassen / corrigeren van contrast, kleuren en bijvoorbeeld een andere uitsnede maken. Ik pas geen lichamelijke eigenschappen aan.