Publicatie: boek cover “De Aartsvader”

cover de aartsvader

Een tijdje terug kreeg ik een e-mail van Peter van Duijvenboden met de vraag of hij een foto van mij mocht gebruiken voor de cover van zijn debuut roman. Ik heb hem daarvoor toestemming gegeven. Het boek is recent uitgekomen en te bestellen via: https://www.bol.com/nl/p/de-aartsvader/9200000011675158

Wat het voor mij (ons) extra speciaal maakt is dat de gebruikte foto van mijn vrouw Monique is… een foto die ik gemaakt heb toen ze zwanger was van onze dochter Leela :)

Beschrijving van het boek: ‘De Aartsvader’ is het tragikomische verhaal over Koos Vandee die geconfronteerd wordt met grillige liefdespartners en onverwachte zwangerschappen. Is Koos de aartsvader waar jeugdverkering Josephine hem voor hield, voorbestemd voor een groot nageslacht? Of gewoon een zwakkeling geleid door seksuele driften? Zijn moeder keurt Koos’ goddeloze levenswandel af, zeker als hij met zijn zus Barbara ‘als man en vrouw’ gaat samenwonen. Maar hoe deugdzaam was moeder vroeger zelf? En hoe betrouwbaar is Barbara? Als de spanningen oplopen, heeft Koos het helemaal gehad, vooral met zichzelf. Om zijn leven in de hand te krijgen, lijkt sterilisatie de oplossing.

Toen het boek nog niet uitgegeven was mocht ik alvast de eerste 10 pagina’s van het boek lezen… en ik moet bekennen dat ik toch wel erg benieuwd ben naar de afloop :)

cover de aartsvader