Rutger + Marijke: Trouwreportage Zuidlaren

Trouwreportage Zuidlaren Groepsfoto

Rutger en Marijke zijn op 24 mei getrouwd. De dag starte voor mij in Groningen, in het huis waar ze samen wonen en waar de trouwdag voor Rutger begon. Voordat hij zijn mooie  bruid op ging halen moest hij namelijk eerst nog de taart, bloemen en de auto (een geweldige witte oude kever) ophalen. Mijn vrouw Monique starte de dag bij het ouderlijk huis van Marijke in Zuidlaren. Zo kon zij mooi vastleggen hoe Marijke zich klaarmaakte voor haar trouwdag.

Nadat Rutger zijn beeldschone bruid Marijke bij haar ouderlijk huis in Zuidlaren had opgehaald hebben we een aantal portretten gemaakt in het bos tegenover het Molenmuseum De Wachter in Zuidlaren. Ook hebben we nog een aantal foto’s in/om/ en bij de Molen gemaakt. Het molenmuseum was ook de plek waar de ceremonie plaats vond.

Na de ceremonie was het tijd voor taart en een gezellig samenzijn met familie en vrienden in het sfeervolle Theehuis ‘De witte kater’ in Zuidlaren.

Na het diner was het tijd om te vertrekken naar de Laarkerk in Zuidlaren voor een erg mooie kerkdienst onder begeleiding van de Christelijke Muziekvereniging ‘A.M.D.G.’ uit Beilen. Als grote, en erg leuke :), verassing hebben Marijke en Rutger ook nog samen met de fanfare een duet gespeeld.

Voor meer foto’s van deze mooie dag zie mijn fotogalerij.

Trouwreportage Zuidlaren Portret

Trouwreportage Zuidlaren Bruid Portret

Trouwreportage Zuidlaren Bruidegom Portret