Bedankt voor 2015

Trouwfotografie Veendam bruid detail

Een jaar is weer voorbij… een jaar waarin o.a. onze dochter Leela afgelopen november 5 jaar is geworden. Dat betekent dat mijn eerste zwangerschaps fotoshoot ook al weer 5 jaren geleden is. Mijn vrouw Monique stond model voor mijn eerste pogingen… soms aardig gelukt, maar ook met vele foto’s die wat minder waren ;). Mooi is het zeker om van die periode toch een vastgelegde herinnering te mogen hebben. Een van de foto’s die ik toen maakte is zelfs als cover voor een boek gebruikt (klik). In hetzelfde jaar (eind 2010) fotografeerde ik ook mijn eerste bruiloft: een nichtje van mij was zo moedig om mij als hun trouwfotograaf te nemen. Nog heel erg bedankt voor jullie vertrouwen :).

De afgelopen 5 jaren heb ik, meestal samen met vrouw, al heel wat bruiloften mogen fotograferen. En probeer ik om elk jaar te groeien als fotograaf… betere foto’s, maar nog belangrijker: op het juiste moment de emoties en de gebeurtenissen vastleggen, om zo een mooi journalistiek verslag van de dag te maken. Zodat jullie door de trouwfoto’s nog jarenlang kunnen nagenieten van jullie trouwdag. Daarnaast hebben we ook vele zwangerschappen gefotografeerd en veel familie / vrienden fotoshoots mogen doen. Ook zijn er al heel wat baby’s gefotografeerd. Echt super leuk om op deze manier een onderdeel te mogen zijn van jullie herinneringen!!

Hieronder een kleine selectie foto’s van een aantal fotoshoots van het afgelopen jaar…. en voor iedereen die we het afgelopen jaar hebben mogen fotograferen: bedankt!!

fotograaf veendam baby buiten

fotograaf veendam familie jubileum

fotograaf veendam trouwfotografie bruid portret

fotograaf veendam baby op locatie

fotograaf veendam baby thuis

Fotograaf Veendam fotoshoot met paard buiten

fotograaf veendam trouwfotografie bruid bruidegom

zwangerschap fotografie buiten

fotograaf veendam studio zwangerschap

Fotografie Veendam portret buiten

Veendam portret meisje op locatie buiten

Fotograaf Veendam stoer zwart wit portret

Originele trouwfotografie Veendam

Portretfoto Veendam meisje buiten

Familieshoot op een buiten locatie

otograaf veendam baby op locatie thuis

Ffotograaf veendam familie buiten

Babyshoot op locatie in brandweer helm

Zwangerschap in de studio

Fotograaf veendam zwart wit portret bruidegom

Veendam fotoshoot familie op buitenlocatie

Zwart wit schaduw portret bruidegom

Trouwfotografie portretfoto van een bruid